• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

phone
Selecteer een filter
Adventskalender

Adventskalenders

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 20 werkdagen na akkoord proef

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€1,82

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 25 stuks

Levertijd: 20 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€4,41

Adventskalender bedrukken

Begin december begint de adventstijd weer en komen de adventskalenders weer tevoorschijn. Met een adventskalender tel je de 24 dagen van 1 tot en met 24 december af. De adventskalender is ontstaan in de 19e eeuw en is dus al lang een traditie in de aanloop naar kerst. Elke dag mag er een venster worden geopend en vind je er iets lekkers achter. Een verrassend en leuke start richting de feestdagen. Een heel mooi relatiegeschenk gevuld met lekker chocolade en een verrassingseffect. Speel in op deze mooie periode in aanloop naar kerst en verras uw klanten en relaties met een Adventskalender die geheel bedrukt is naar uw eigen ontwerp.

Maak de dagen richting de kerst nog betekenisvoller door met een adventskalender de dagen af te tellen. Een adventkalender is een kalender die verschillende vakjes bevat waarin chocolade zit. Elke dag mag er 1 vakje worden geopend.

Adventskalender met logo

Zo wordt het een feest om de dagen voor kerst af te tellen. De adventskalenders worden gemaakt in verschillende vormen en maten. Businessgifts4you.nl heeft ze in bijvoorbeeld A4 formaat, A5 formaat maar ook in de vorm van een toren, huis of iets anders.
De kalenders hebben gemeen dat ze de dagen tot Kerstmis aftellen, Het aftellen begint op 1 december en er horen 4 zondagen in te zitten.


Al onze adventskalenders kunnen worden bedrukt met uw eigen logo, naam of product. De prijs van onze adventskalenders is inclusief bedrukking. Door het grote drukoppervlak van de adventskalender kunnen de adventskalenders geheel naar eigen ontwerp en wensen worden geproduceerd. Het wordt helemaal een eigen product. Er zijn veel adventskalenders die plat van vorm zijn waardoor ze goed kunnen worden verstuurd naar klanten en relaties. Daarnaast is kerst een internationaal gevierd feest en kennen ze de adventsperiode in bijna alle landen, dus ook over de landsgrenzen een cadeau om weg te geven. Meer weten over de mogelijkheden?  Wij informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is. Je kunt de voorzijde, achterzijde en zijkanten geheel in full colour bedrukken met jouw ontwerp. Zo wordt het helemaal uw unieke product. Door de full colour bedrukking en het grote drukformaat kun je er veel op kwijt, naast je logo en kerstwens kun je sfeerbeelden, foto's van je team, producten of bedrijfspand en bijvoorbeeld achterop de adressen van de vestigigne of een aanvullende tekst. Alles is mogelijk. Bij een aantal adventskalenders kun je zelf ana de binnenzijde van de vensters ( tegen een meerprijs) iets laten drukken, dan is het verrassingseffect echt groot! 
Ben je niet zo creatief of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Kies dan uit een van de ontwerpen uit onze collectie. Aan deze ontwerpen kunnen wij je naam, logo en kerstwens toevoegen zodat het toch helemaal je look en feel krijgt. Ook is het mogelijk om een ontwerp te laten maken door één van onze ontwerpers . Vraag ons naar de mogelijkheden en prijs.

 

Adventskalender zakelijk

Een adventskalender is een perfect relatiegeschenk voor al uw medewerkers en relaties. Er zijn diverse voordelen aan de adventskalender die andere kerstgeschenken niet hebben. Ze kunnen ten erste helemaal bedrukt worden met jullie ontwerp, waardoor je een uniek product krijgt, ze bevatten heerlijke chocolade ( wie lust dat nu niet) en ze kunnen nook nog eens makkelijk verstuurd worden. Daarnaast zal de adventskalender 24 dagen lang dagelijks gezien worden door degene die hem van u ontvangen, elke dag een deurtje open maken en wat lekkers snoepen.

 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.