• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

phone
Selecteer een filter

AdventskalendersAdventskalender bedrukken

Begin december begint de adventstijd weer en komen de adventskalenders weer tevoorschijn. Met een adventskalender tel je de 24 dagen van 1 tot en met 24 december af. De adventskalender is ontstaan in de 19e eeuw en is dus al lang een traditie in de aanloop naar kerst. Elke dag mag er een venster worden geopend en vind je er iets lekkers achter. Een verrassend en leuke start richting de feestdagen. Een heel mooi relatiegeschenk gevuld met lekker chocolade en een verrassingseffect. Speel in op deze mooie periode in aanloop naar kerst en verras uw klanten en relaties met een Adventskalender die geheel bedrukt is naar uw eigen ontwerp.

Maak de dagen richting de kerst nog betekenisvoller door met een adventskalender de dagen af te tellen. Een adventkalender is een kalender die verschillende vakjes bevat waarin chocolade zit. Elke dag mag er 1 vakje worden geopend.
 

Adventskalender met logo
Zo wordt het een feest om de dagen voor kerst af te tellen. De adventskalenders worden gemaakt in verschillende vormen en maten. Businessgifts4you.nl heeft ze in bijvoorbeeld A4 formaat, A5 formaat maar ook in de vorm van een toren, huis of iets anders.
De kalenders hebben gemeen dat ze de dagen tot Kerstmis aftellen, Het aftellen begint op 1 december en er horen 4 zondagen in te zitten.


Al onze adventskalenders kunnen worden bedrukt met uw eigen logo, naam of product. De prijs van onze adventskalenders is inclusief bedrukking. Door het grote drukoppervlak van de adventskalender kunnen de adventskalenders geheel naar eigen ontwerp en wensen worden geproduceerd. Het wordt helemaal een eigen product. Er zijn veel adventskalenders die plat van vorm zijn waardoor ze goed kunnen worden verstuurd naar klanten en relaties. Daarnaast is kerst een internationaal gevierd feest en kennen ze de adventsperiode in bijna alle landen, dus ook over de landsgrenzen een cadeau om weg te geven. Meer weten over de mogelijkheden?  Wij informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is.