• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Adventskalenders

Bezig met laden...

Bedrukt met eigen ontwerp of keuze uit onze standaard designs. All-in prijzen! incl. bedrukken en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 20 werkdagen na akkoord proef

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€5,84

Adventskalender bedrukken

Begin december begint de adventstijd weer en komen de adventskalenders weer tevoorschijn. Met een adventskalender tel je de 24 dagen van 1 tot en met 24 december af. De adventskalender is ontstaan in de 19e eeuw en is dus al lang een traditie in de aanloop naar kerst. Elke dag mag er een venster worden geopend en vind je er iets lekkers achter. Een verrassend en leuke start richting de feestdagen. Een heel mooi relatiegeschenk gevuld met lekkere chocolade en een verrassingseffect. Speel in op deze mooie periode in aanloop naar kerst en verras uw klanten en relaties met een Adventskalender die geheel bedrukt is naar uw eigen ontwerp.

Maak de dagen richting de kerst nog betekenisvoller door met een adventskalender de dagen af te tellen. Een adventkalender is een kalender die verschillende vakjes bevat waarin chocolade zit. Elke dag mag er 1 vakje worden geopend. Zo tel je de dagen af naar het mooiste feest van het jaar, kerstmis!

 

Adventskalender met logo

Het wordt het een feest om de dagen voor kerst af te tellen. De adventskalenders worden gemaakt in verschillende vormen en maten. Businessgifts4you.nl heeft ze in bijvoorbeeld A4 formaat, A5 formaat maar ook in de vorm van een toren, huis of iets anders.
De kalenders hebben gemeen dat ze de dagen tot Kerstmis aftellen, het aftellen begint op 1 december en er horen 4 zondagen in te zitten.

Naast het verrassingseffect van het openen van een vakje waarachter een heerlijk chocolaatje zit, heeft de adventskalender als relatiegeschenk nog een groot voordeel. De adventskalender worden namelijk in zijn geheel aan de buitenzijde bedrukt met uw eigen ontwerp, in full colour! Op aanvraag is het ook mogelijk om de binnenzijde van de vensters te bedrukken.

U kunt de adventskalender dus bedrukken met uw eigen logo, naam of product. De prijs van onze adventskalenders is inclusief bedrukking. Door het grote drukoppervlak van de adventskalender kunnen de adventskalenders geheel naar eigen ontwerp en wensen worden geproduceerd. Het wordt helemaal een eigen product. Denk bij voorbeeld aan foto’s van uw bedrijf, product of medewerkers, sfeerbeelden, uw logo, slogan of uw adres op de achterzijde. Het is zo gek niet te bedenken of het is mogelijk. Daarnaast hebben wij ook een collectie van standaardontwerpen waaruit  u kunt kiezen als u zelf geen tijd hebt om een ontwerp te maken. Wij kunnen deze dan aanpassen door er uw logo en slogan of kerstwens aan toe te voegen en er zo uw adventskalender van maken.Adventskalender versturen

Er zijn veel adventskalenders die plat van vorm zijn waardoor ze goed kunnen worden verstuurd naar klanten en relaties. Ze passen zelfs in de brievenbus en dat scheelt aanzienlijk aan porto kosten. U kunt bij ons ook tegen een kleine meerprijs de adventskalender laten verpakken in een verzenddoos. Dan hoeft u zelf alleen nog de postzegel en adres erop te plakken. Daarnaast is kerst een internationaal gevierd feest en kennen ze de adventsperiode in bijna alle landen, dus ook over de landsgrenzen een cadeau om weg te geven.
 

Adventskalender chocolade 

Al onze adventskalenders worden gevuld met heerlijke merkchocolade. We hebben merken zoals Milka, Barry Callebaut, Rittersport en Lindt in ons assortiment. In elke adventskalender zitten 24 chocolaatjes, achter elk vakje 1 chocolaatje.

Meer weten over de mogelijkheden?  Wij informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is. Je kunt de voorzijde, achterzijde en zijkanten geheel in full colour bedrukken met jouw ontwerp. Zo wordt het helemaal uw unieke product. Door de full colour bedrukking en het grote drukformaat kun je er veel op kwijt, naast je logo en kerstwens kun je sfeerbeelden, foto's van je team, producten of bedrijfspand en bijvoorbeeld achterop de adressen van de vestigigne of een aanvullende tekst. Alles is mogelijk. Bij een aantal adventskalenders kun je zelf ana de binnenzijde van de vensters ( tegen een meerprijs) iets laten drukken, dan is het verrassingseffect echt groot! 
Ben je niet zo creatief of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Kies dan uit een van de ontwerpen uit onze collectie. Aan deze ontwerpen kunnen wij je naam, logo en kerstwens toevoegen zodat het toch helemaal je look en feel krijgt. Ook is het mogelijk om een ontwerp te laten maken door één van onze ontwerpers . Vraag ons naar de mogelijkheden en prijs.


Adventskalender zakelijk

Een adventskalender is een perfect relatiegeschenk voor al uw medewerkers en relaties. Er zijn diverse voordelen aan de adventskalender die andere kerstgeschenken niet hebben. Ze kunnen ten eerste helemaal bedrukt worden met jullie ontwerp, waardoor je een uniek product krijgt, ze bevatten heerlijke chocolade ( wie lust dat nu niet) en ze kunnen nook nog eens makkelijk verstuurd worden. Daarnaast zal de adventskalender 24 dagen lang dagelijks gezien worden door degene die hem van u ontvangen, elke dag een deurtje open maken en wat lekkers snoepen.

Veelgestelde vragen over de adventskalenders

Wij krijgen regelmatig vragen over de mogelijkheden van de adventskalenders. Hieronder hebben wij de meestgestelde vragen op een rijtje gezet, zodat we wellicht al antwoord kunnen geven op je vragen. 
1.  Welke zijden van de adventskalenders kunnen allemaal bedrukt worden? De voorzijde, achterzijde en zijkanten van het karton kunnen wij in full colour bedrukken. Bij een aantal modellen is ook het bedrukken van de binnenzijde van de vensters mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
2. Hoeveel chocolaatjes zitten er in de adventskalender? In elke adventskalender zitten 24 chocolaatjes ( en dus ook vensters), zodat je vanaf 1 december tot en met 24 december elke dag een venster kunt openen en een chocolaatje kunt nemen. Het gewicht van de chocolaatjes en merk verschilt per adventskalender. Dit kun je bij de omschrijving vinden.
3. Kunnen de vensters op een andere plek? Nee, de vensters zitten allemaal op een vaste plek. 
4. Moet er een nummer op de vensters? Nee, dit kun je zelf aangeven. Standaard zetten wij er altijd een nummer op, maar je kunt aangeven wanneer je dit niet wilt, dan worden ze van het ontwerp gehaald.
5. Hoe lever ik een ontwerp aan? Wij heben van elke adventskalender een ontwerp tenplate. Daarin kun je je ontwerp maken. Wij ontvangen het ontwerp graag terug in EPs of AI bestand en anders in een hoge kwaliteit PDF. Let op, ontwerpen is echt een vak en als je hier niet voldoende kennis van hebt, heel veel werk. Mocht je niet zelf de skills hebben dan kun je ook kiezen uit onze standaard ontwerpen. Wij voegen hier dan kosteloos jullie logo en kerstwens aan toe zodat je toch een mooie eigen adventskalender hebt. Ook kun je tegen een meerprijs gebruik maken van onze onwerper. Hij/zij gaat met jullie teksten, logo's en foto's aan de slag en maakt er wat moois van.
6. Kan ik een adventskalender krijgen gevuld met iets anders of helemaal leeg? Nee, helaas wij verkopen alleen adventskalenders met chocolade.
7. Zijn er adventskalenders met meer vakjes? Ja, deze zijn er wel, maar wij verkopen ze niet. De adventstijd is 24 dagen en 95% van alle mensen houd dit zo aan.
8. Kan ik een sample ontvangen? Ja, natuurlijk geen probleem. Vertel ons van welk model je een sample wilt ontvangen en wij sturen deze kosteloos toe.
9. Krijg ik een voorbeeld van hoe het wordt van te voren? Jazeker, wij sturen altijd een digitale drukproef per mail. Wij wachten totdat we hierop akkoord van u hebben voordat de productie start. Mochten er nog wijzigingen zijn dan worden deze verwerkt en krijgt u een nieuwe drukproef, totdat u tevreden bent. Na uw akkoord start het drukproces.
9. Wat is de levertijd? De levertijd is 20 werkdagen na akkoord digitale drukproef.
10. Kun je sneller leveren? In de maanden september, oktober en november is het hoogseizoen in de adventskalenders fabrieken en draaien ze 24 uur per dag. De kans is dan heel klein dat we sneller kunnen leveren. Maar je kunt altijd contact met ons opnemen dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
11. Hebben jullie ook verzenddozen? Ja, je kunt tijdens het bestelproces verzenddozen erbij bestellen. De adventskalenders worden dan per stuk in een verzenddoos verpakt en zo bij u aangeleverd.
12. Kunnen jullie ze ook per stuk versturen naar de adressen die wij opgeven? Wij versturen ze zelf niet, maar we kunnen ze wel bij mailingbedrijven afleveren die ze voor u kunnen labelen en versturen. Wij hebben zelf een paar vaste adressen waar we u graag mee in contact brengen.

 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

 

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.


Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.
https://youtu.be/HlIgY_OdQxM