• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Dierenbenodigheden

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,05

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,86

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdagen eerder in overleg

Per stuk vanaf:

€2,06

Hond en kat artikelen bedrukken

Er zijn in Nederland en België miljoenen honden en katten bezitters. Een grote doelgroep dus die het ook leuk vinden om een presentje voor hond of kat te krijgen. Als je daarnaast ook nog een relatiegeschenk geeft dat nuttig is zal het zeker vaak worden ingezet. Uw naam of logo zal vaak worden gezien als u het honden of katten artikel bedrukt met eigen logo.

 

Wanneer u de hondenbezitters voor u wilt winnen dan doet u er goed aan om ze een relatiegeschenk voor hun trouwe viervoeter te geven. Daarmee win je zeker veel goodwill. Wij hebben diverse artikelen voor honden. Wat te denken van voerbakken, halsbanden en poepzakjes. Allemaal artikelen die dagelijks worden gebruikt door de eigenaren van een hond. Deze artikelen worden ingezet voor diverse doelen. Wij noemen een aantal voorbeelden.
1. Een gemeente heeft te maken met veel overlast 's avonds laat. Omdat de meeste mensen dan al naar bed zijn is het moeilijk om de daders te pakken te krijgen. Maar veel hondeneigenaren gaan in de avond nog een blokje om en zien en horen dan van alles. Om hen te vragen alert te zijn laten ze de politie een lichtgevende halsband bedrukken. Ze vragen de inwoners alert te zijn en als ze iets zien dit door te geven. 
2. Een camping ontvangt heel wat bezoekers in het seizoen, honden zijn bij hen ook welkom. Maar de behoefte moet wel worden opgeruimd. Daarom krijgt iedereen die met een hond komt een plastic houder met daarin poepzakjes. Deze kan aan de riem worden vastgemaakt. Ook kunnen deze houders worden gekocht bij de receptie. Zo heeft niemand meer een excuus om de behoefte niet op te ruimen.
3. Een hondenuitlaat centrale wil zijn vaste klanten een extraatje geven. Ze laten voerbakken bedrukken met hun logo en geven die aan de hondeneigenaren, ze bouw je aan een goede band met hond en de eigenaar.

Voerbak met logo

Je kunt bij ons onder andere een voerbak bedrukken, halsband bedrukken, poepzakje sin houder bedrukken en nog een aantal andere artikelen, we zetten jullie logo of bedrijfsnaam duidelijk op de dierenartikelen zodat ze voor altijd goed zichtbaar zijn.


Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.