• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

phone
Selecteer een filter

Wekkers

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 25 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€5,80

Reiswekker met logo

Tring, tring, wakker worden, de wekker loopt af! Niet het meest prettige geluid om 's ochtends vroeg te horen. Vaak wil je je nog wel even omdraaien, maar wel noodzakelijk als je op tijd wilt zijn op werk, school of afspraak. Een wekker is een handig en praktisch relatiegeschenk of promotioneel artikel om weg te geven. Houd je relaties wakker en schenk ze een wekker bedrukt met uw eigen logo. Uw logo of naam zal op de wijzerplaat worden gedrukt. Relatiegeschenk4you zal de wekkers bedrukken en zorgen dat ze bij u worden afgeleverd. 
 

Op reis, op vakantie of in de caravan is de compacte reiswekker zeer geschikt om te gebruiken. De reiswekkers zitten in een stevige hoes en kunnen dus wel tegen een stootje. De reiswekkers zijn makkelijk in te stellen en eenvoudig in het gebruik.
Er is een ruime keuze aan reiswekkers in de categorie wekkers. De hoezen van de wekkers kunnen we in vele kleuren leveren. 

Relatiegeschenk4you heeft meerdere wekkers in haar assortiment in meerdere kleuren, kwaliteiten en prijsklasses. Wij kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit de (reis) wekkers. Het is daarom ook mogelijk om een sample te bestellen van een wekker. Tegen een kleine vergoeding sturen wij u de wekker waarin u geïnteresseerd bent. Zo kunt u de wekker live bekijken voordat u deze besteld.

Als u speciale wensen heeft of vragen heeft over bedrukkings mogelijkheden, dan kunt u altijd contact opnemen met het team van Relatiegeschenk4you. Wij zorgen voor een antwoord op al u vragen en geven u advies.