• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

phone
Selecteer een filter

Horloges

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 25 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€3,25

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk vanaf:

€8,14

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 25 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€37,49

Horloge bedrukken

Een persoonlijk geschenk waar u zelf op discrete wijze ook in voor komt. Zo zien wij de horloges die wij verkopen. Een geschenk die dagelijks zal wordt omgedaan door uw klanten, relaties of medewerkers. En waar ze meerdere keren per dag op kijken. En natuurlijk zullen wij er dan voor zorgen dat uw naam er een plekje op krijgt.

Een trendy en hip relatiegeschenk aan je relaties weggeven, dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben moderne horloges in onze collectie die perfect zijn als kado. Door het horloge met logo van uw bedrijf te voorzien wordt het opeens een persoonlijk geschenk.

Voordelen horloge met logo
We willen er allemaal leuke en goed gekleed uitzien. Een horloge is daar bij een onmisbare accessoire. En tegenwoordig hoeft die accessoire niet heel erg duur meer te zijn. Goede horloges zijn door de voortschrijdende techniek aantrekkelijk geprijsd. 
Alle reden dus om horloges ook kado te doen aan klanten, medewerkers en relaties. Om de ontvanger te herinneren aan de gulle gever is het mogelijk om het horloge met logo te bedrukken. Het horloge is dan naast een waardevol relatiegeschenk ook een reclame medium geworden.
 
Bestel een horloge met logo
Horloges bedrukken met uw eigen logo of reclame is een groeiende categoriet. Want naast hip, waardevol en origineel is dit geschenk ook zeer praktisch. Je kunt er immers de tijd op zien. Wijhebben zowel analoge horloges als digitale horloges in ons assortiment. In een klassieke look of in frisse trendy kleuren en modellen. Wat past bij uw bedrijf en doelgroep. Verras uw klanten, laad uw naamsbekendheid en bestel uw horloge met logo.
 
Horloge met logo bij Businessgifts4you
Wilt u horloges met logo bij ons bestellen of heeft u vragen over de horloges, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op met ons verkoopteam zij helpen en adviseren u met alle plezier.