• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

HorlogesHorloge bedrukken

Een persoonlijk geschenk waar u zelf op discrete wijze ook in voor komt. Zo zien wij de horloges die wij verkopen. Een geschenk die dagelijks zal wordt omgedaan door uw klanten, relaties of medewerkers. En waar ze meerdere keren per dag op kijken. En natuurlijk zullen wij er dan voor zorgen dat uw naam er een plekje op krijgt.

Een trendy en hip relatiegeschenk aan je relaties weggeven, dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben moderne horloges in onze collectie die perfect zijn als kado. Door het horloge met logo van uw bedrijf te voorzien wordt het opeens een persoonlijk geschenk.

Voordelen horloge met logo
We willen er allemaal leuke en goed gekleed uitzien. Een horloge is daar bij een onmisbare accessoire. En tegenwoordig hoeft die accessoire niet heel erg duur meer te zijn. Goede horloges zijn door de voortschrijdende techniek aantrekkelijk geprijsd. 
Alle reden dus om horloges ook kado te doen aan klanten, medewerkers en relaties. Om de ontvanger te herinneren aan de gulle gever is het mogelijk om het horloge met logo te bedrukken. Het horloge is dan naast een waardevol relatiegeschenk ook een reclame medium geworden.
 
Bestel een horloge met logo
Horloges bedrukken met uw eigen logo of reclame is een groeiende categoriet. Want naast hip, waardevol en origineel is dit geschenk ook zeer praktisch. Je kunt er immers de tijd op zien. Wijhebben zowel analoge horloges als digitale horloges in ons assortiment. In een klassieke look of in frisse trendy kleuren en modellen. Wat past bij uw bedrijf en doelgroep. Verras uw klanten, laad uw naamsbekendheid en bestel uw horloge met logo.
 
Horloge met logo bij Businessgifts4you
Wilt u horloges met logo bij ons bestellen of heeft u vragen over de horloges, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op met ons verkoopteam zij helpen en adviseren u met alle plezier.

 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.