• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Auto lader - Car Charger

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,13

USB lader met logo

Een lader die in de sigarettenaansteker van uw auto kan en zodoende gebruikt kan worden als auto lader voor mobiele telefoon en tablet. Handig als je onderweg bent en tegelijkertijd je telefoon of tablet wilt opladen.
Eenvoudig aan te sluiten, auto starten en hij doet zijn werk. De USB lader bedrukken wij met uw reclame of slogan.

In de huidige tijd zijn ze niet meer weg te denken, de mobiele telefoon, Ipod, tablet en mp3 of mp4 spelers. Ze zijn klein en compact en je kunt ze overal mee naar toe nemen. Het enige probleem is dat de batterij op een bepaald moment leeg is en deze moeten worden opgeladen. Dan is een USB lader een ware uitkomst.
 

USB lader bedrukken

De USB laders kunnen in de auto in de sigaretten aansteker worden gestopt. Op die manier krijgen ze elektriciteit. Daarna koppel je je mobiele apparaat via de usb poort met de usb lader. zo kun je je telefoon, tablet of mp4 speler eenvoudig weer opladen tijdens het autorijden. Omdat iedereeen overal de beschikking wil hebben over zijn apparatuur zijn dit populaire artikelen. De USB lader bedrukken met uw eigen logo kunnen wij voor u verzorgen.
 

Auto lader met logo

De USB lader is te verkrijgen in een aantal verschillende frisse kleuren. Daarnaast kunnen we de usb lader bedrukken met een bedrijfslogo of reclame slogan. Door de praktische toepasbaarheid van dit artikel zal het lang in het bezit van de gebruiker blijven en zal de ontvanger van dit geschenk de bedrijfsnaam of slogan vaak genoeg tegenkomen.
 

USB lader als relatiegeschenk

Tegenwoordig willen we overal bereikbaar zijn. Zeker als je lang in de auto zit is het prettig om de tijd te doden door even bij te praten met vrienden en familie of muziek te luisteren.
Maar waarom kom je er altijd halverwege achter dat je telefoon bijna leeg is? Het is dan fijn om een auto lader (ook wel car charger of USB lader genoemd) bij je te hebben. Want opladen is geen probleem met onze Car Charger. Laad je telefoon of andere apparaat met USB stekker weer op met dit handige product. Bedruk de Car charger met uw logo en u geeft een relatiegeschenk cadeau waar dankbaar gebruik van gemaakt zal worden.

De lader van alle apparatuur met een USB stekker heeft diverse benamingen zoals auto lader, car charger en usb lader. Maar wat we hiermee bedoelen zijn laders die in de aanstekerhouder van een auto passen en één of twee usb uitgangen hebben aan de andere kant. Door de usb kabel van je electronische apparatuur te bevestigen aan de usb poort kun je tijdens de rit je telefoon, ipod, mp3 speler of Ipad eenvoudig weer opladen. En dat is wel nodig, want door het intensieve gebruik van je apparatuur zijn ze snel weer leeg. Wanneer je in de auto zit is het juist en moment om even te chillen met een lekker muziekje, bij te kletsen met vrienden of met je mobiele navigatie de weg te zoeken. Het is dan ook heel vervelend als dat niet kan omdat de batterij van je apparatuur leeg is.

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen.