• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Lollies 

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 6000 stuks

Levertijd: 20 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,07

Lolly bedrukken

Altijd lekker een frisse lolly om op te sabbelen. Leuk om weg te geven tijdens grote evenementen, open dagen, concerten en dergelijke.
Wij kunnen de lolly's voor u bedrukken door op het cellofaan dat er omheen zit uw logo te drukken. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, wij zitten klaar.

Dat is toch wel erg lekker in de mond, een lollie. Je hebt er lang plezier van.
En ze zijn er in veel smaken en vormen.  
 

Lolly met logo

Van al het snoepgoed zijn lollies al jaren een stabiele factor. Ze zijn smaakvol, ze zijn er in veel varianten en jong en oud vinden ze lekker.
Heeft u dus binnenkort een beurs, evenement, meeting of bijeenkomst, zorg dan dat mensen wat lekkers in de mond kunnen nemen en geef lolly’s weg.
 

Bedrukte lollies

Relatiegeschenk4you heeft in haar assortiment een aantal lollies die op de verpakking te bedrukken zijn met uw eigen logo of tekst. De lollies bedrukken is dus geen probleem. Voor de duidelijkheid, het zijn echter niet de lollies die worden bedrukt maar de verpakking om de lollie. De lollies zijn plat van vorm en om het snoepgedeelte zit een vierkant of rond plastic folie. Deze folie zullen wij bedrukken met uw ontwerp.
En maakt u zich maar niet druk om de prijs, deze is heel aantrekkelijk.
 
Kies een lekker lolly en bestel deze bij Businessgifts4you, wij zorgen voor een lekkere lolly met opdruk op de verpakking.

 

Lolly als relatiegeschenk

Niet alleen voor kinderen! De heerlijk lollies van Businessgifts4you mogen door grote en kleine kinderen worden opgegeten. Een leuke en lekkere giveaway, promotieartikel of relatiegeschenk die nog leuker kan worden door de verpakking te bedrukken met uw logo of ontwerp.

De lollies zijn er in diverse varianten en smaken.We hebben zelfs lolly's in de vorm van een hart. Neem een kijkje in deze categorie en kies de lekkerste lollies uit en laat de verpakking bedrukken met uw reclame. Businessgifts4you zorgt ervoor dat de lollies voortreffelijk worden bedrukt en bij u worden afgeleverd.

Af en toe een lekkere zoete lolly, je maakt er veel mensen blij mee. En wanneer u denkt dat lollies alleen voor kinderen zijn dan heeft u het mis, ook veel volwassenen vinden een lolly op zijn tijd een lekkere versnapering. De lollies zijn er in meerdere vormen en smaken en kunt u bij ons bestellen met uw logo of naam op de verpakking. Daarnaast biedt Businessgifts4you de lollies aan voor een scherpe prijs waarbij de bedrukking (in 1 kleur) al bij de prijs in zit. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Heeft u dus binnenkort een groot evenement, bent u sponsor van een festival, neemt u deel aan de reclame karavaan of is er een andere speciale gelegenheid, bestel dan de smaakvolle lollies uit ons assortiment.

 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen.