• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Washandjes en gastendoekjes

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,23

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,68

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,73

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 6-8 werkdagen

Per stuk vanaf:

€4,62

Gastendoekje bedrukken

Gastendoekjes in allerlei kleuren en in divere kwaliteiten. Een leuk relatiegeschenk die toepasbaar is in vele branches. Denk hierbij aan de beauty branche, horeca, verzorging of zorg. De afmeting is standaard 30x50 cm. De doekjes kunnen worden bedrukt met uw logo, slogan af reclame tekst. 

Wat is een gastendoekje

Gastendoekjes zijn kleine handdoekjes die vaak op de gastenbadkamer of inhet toilet worden neergelegd om de ahdnen mee droog te maken na een toiletbezoek of als men de handen wast in de badkamer. Deze compacte handdoeken worden veel toepgepast in het huishouden , maar ook in de horeca en wellness en verzorgingsbranche.

Waarom een gastendoekje als relatiegeschenk

Als u een gastendoekje met logo als relatiegeschenk overweegt informeren wij u graag over de mogelijkheden van de gastendoekjes en de voordelen van de gastendoekjes als relatiegeschenk.
Ten eerste : de gastendoekjes zijn klein van stuk en kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld als kerstgeschenk bij bedrijven als pedicures, manicures, schoonheid salons en andere beauty salons. De dames en heren die deze doekljes krijgen zullen de doekjes zker gaan gebruiken in hun badkamer of toilet. Door de doekjes te bedrukken of borduren met uw logo geeft u er een persoonlijke touch aan. U  kunt de doekjes leuk oprollen en met een cellofaantje en lint eromheen een heel mooi cadeautje.
Ten tweede: ze zijn prettig geprijsd. Een handdoek is vele malen groter en dus ook duurder. Voor deze compacte handdoekjes betaalt u veel minder en kunt u ze zonder zorgen weggeven. 
Ten derde. De doekje sijn er in vele kleuren. U kunt de doekjes in wit krijgen , maar ook in roze, of geel, paars en veel meer. Kies de kleur die past bij uw huisstijl en maak er uw eigen gastendoekje van.
Ten vierde: de doekjes bedrukken wij met uw logo of tekst op de band. Dat maakt dat uw bedrijfsnaam elke keer weer opvalt bij de gebruikers van de doekjes, hoe leuk is dat. U geeft een echte reclame drager weg.
Daarnaast is het ook mogelijk een gastendoekje te bestellen die all over  full colour wordt bedrukt aan 1 zijde. Zo komt uw ontwerp of bedrijfsnaam er nog groter op.

Washandje met logo
Wij hebben ook washandjes die wij kunnen toevoegen aan uw pakket met handdoeken maar ook kunnen bedrukken met uw logo. Een washand met logo een mooi geschenk.

 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.