• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

EnergydrinkBlikje energiedrank bedrukken

Wanneer je eens wat anders wil weggeven aan de jongeren dan kun je wel met blikjes energiedrank aankomen. Dit populaire drankje zit in een blikje en kunnen wij bedrukken in full colour met uw eigen ontwerp. Zo kun je een eigen merk energiedrank neerzetten. Dat wordt door de doelgroep zeker onthouden.

Blikjes energydrink met logo
Een eigen drankje serveren dat kan met deze blikjes energydrank! De buitenzijde van het blik kan in zijn geheeel worden bedrukt met uw ontwerp. De drukoppervlakte is groot genoeg om een mooi ontwerp toe te voegen. Dus naast uw logo, naam en slogan kunt u ook een foto of tekening toevoegen. 

Energiedrink als promotioneel artikel

Energiedrank als relatiegeschenk inzetten of als promotioneel artikel gebruiken is een heel leuk idee. U geeft immers iets, lekkers, hips en stoers weg dat veel mensen erg lekker vinden.  Doordat de buitenkant van het blik is voorzien van uw logo of ontwerp zullen ze uw naam en logo de hele tijd zien. Het blik is gevuld met een hoogwaardige energiedrink die de dorst zekker zal lessen.

De voordelen van energiedrink
De voordelen van energiedrink als promotioneel artikel of relatiegeschenk zijn er diverse. We zetten ze graag nog een keer voor u op een rijtje.
1. Populair item onder een grote doelgroep. Energiedrink is een populair item onder de jongeren. Zij drinken het graag en worden er graag mee gezien. Met dit hippe drankje speelt u in op een rage onder jongeren.
2. Hip en trendy item. Energiedrank is een hip en trendy drankje en dat straalt ook op u af. Uw merk zal ook als hip en trendy worden gezien.
3. Veel ruimte om te bedrukken. Er is voldoende ruimte rondom het blik om deze te bedrukken met uw naam, logo en ontwerp. Het blik wordt zelfs in full colour bedrukt, dat valt nog meer op. U kunt het dus zo gek maken als u zelf wilt en dat valt natuurlijk goed op.
 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.