• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Weerstation 

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€5,14

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk incl. full cololur opdruk vanaf:

€5,41

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk incl. bedrukken vanaf:

€5,54

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 25 stuks

Levertijd: 10 werkdagen eerder in overleg

Per stuk vanaf:

€6,10

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 6-8 werkdagen

Per stuk vanaf:

€6,97

Weerstation met logo

Een origineel relatiegeschenk dat zowel op kantoor als in huis kan worden gebruikt, dat is een weerstation. Temperatuur, tijd en vaak ook datum zijn er op te zien. Laat het weerstation van u keuze bedrukken of graveren met uw logo en u heeft een heel fraai promotie geschenk voor klanten en relaties.
Heeft u vragen, bel of mail ons wij informeren u graag.

Wat is een weerstation

Een weerstation houdt de weersomstandigheden bij jouw thuis in de gaten, wat interessante informatie oplevert. Wat wil je meten? Luchtdruk, luchtvochtigheid, neerslag, temperatuur? En moet jouw weerstation het weer kunnen voorspellen? Dat kan allemaal met de verschillende weerstations uit ons assortiment.  

Weerstations bedrukken
Bij Businessgifts4you kunt u de weerstations als reclame artikel laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of afbeelding.
Businessifts4you heeft een ruim aanbod aan weerstations en heeft voor vrijwel iedere weerstationvraag een oplossing.
Als u zich een beeld wilt vormen van hoe uw weerstations er met uw bedrukking uit zullen zien, kunnen wij u helpen door een gratis digitale proefdruk te maken.
Hierna kan het voor u gemakkelijker zijn om een โ€‹โ€‹beslissing te nemen.

Bedrukte weerstations
Wilt u de weerstations bedrukt hebben met uw eigen logo? We kunnen al vanaf kleine aantallen weerstations leveren.
Veel van onze relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of maten.
Komt de kleur of maat die u zoekt er niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers en zij zullen uw vraag direct beantwoorden.

Levertijden weerstations
Wilt u de weerstations bestellen en heeft u een uitdagende leverdatum of deadline? De meeste van onze weerstations en artikelen kunnen wij binnen 5 tot 6 werkdagen leveren.
In sommige gevallen kunnen we de levertijd zelfs verkorten tot wel 3 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef.
 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.