• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Zonneschermen 

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 300 stuks

Levertijd: 12 werkdagen

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,38

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 12 werkdagen

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,54

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€3,45

Zonnescherm met logo

In de warme zomermaanden  is een zonnescherm een uitkomst, je stapt niet in een loeihete auto waar je je handen verbrandt aan het stuur, maar kunt nu makkelijk wegrijden. Ook in de winter worden zonneschermen gebruikt maar nu om de sneeuw niet op de voorruit te laten komen en te beschermen tegen de vorst. Een perfect relatiegeschenk voor autobranche.
 

Bedrukt zonnescherm

Wanneer de eerste zonnestralen er weer door komen, merk je dat de mensen achterin de auto vaak last hebben van de zon. Deze schijnt dan hinderlijk in de ogen.
Met onze zonneschermen hebben de passagiers achterin de auto geen last van zon in de ogen. Over het algemeen blijven de de zonneschermen een hele tijd aan de achterramen bevestigd. Als deze zonneschermen zijn bedrukt van uw logo en of tekst, dan zien niet alleen de bestuurder en passagiers uw naam, maar ook iedereen die de auto passeert. U geeft eigenlijk een rijdend reclamescherm als nuttig relatiegeschenk.
Daarnaast hebben we ook winter schermen waarmee je de voorruit in de winter beschermt zodat de ramen niet bevriezen en je in de ochtend niet in de ijzige kou de ramen hoeft schoon te krabben.


Businessgifts4you heeft diverse soorten zonneschermen. Zonneschermen die je aan de zijkant van de autoramen bevestigd aan de passagiers ramen achterin. Deze schermen houden tijdens de autorit de zon tegen voor de mensen die achterin zitten. Daarnaast zijn er ook grote zonneschermen die bedoeld zijn voor de voorruit. Deze zonneschermen hebben een aluminium binnenkant zodat de hitte van de zon niet door kan dringen tot de auto.

De zonneschermen die aan de zijkant van de auto kunnen worden bevestigd, kunnen in diverse kleuren worden geleverd en het is zelfs mogelijk om de schermen in zijn geheel in full colour te bedrukken. Zo kun je de schermen dus helemaal je eigen touch en feel geven. Dan is het helemaal je eigen product. Kijk eens in de categorie Zonneschermen naar de mogelijkheden en het assortiment. Heeft u vragen over de zonneschermen of heeft u zelf ideeën neem dan contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen.