• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Opvouwbare waterflessen

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,52

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,79

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,80

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,97

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,02

Opvouwbare waterfles met logo

Makkelijker dan deze bidons kun je ze niet krijgen. Ze zijn opvouwbaar, hebben een haak en kun je zelf vullen met vloeistof. Zonder inhoud dus makkelijk en licht mee te nemen en onderweg eenvoudig te vullen met water of een andere vloeistof. De opvouwbare waterzak heeft voldoende ruimte en is mooi te bedrukken met uw logo en is vaker bruikbaar.

Opvouwbare bidon bedrukken

Wat is nu precies een opvouwbare bidon of waterfles. Een opvouwbare bidon, waterfles of waterzak is in feite een fles gemaakt van zacht flexibel plastic. De fles is daardoor opvopuwbaar en kant tot een klein pakketje worden gevouwen. Alleen de drinktuit is gemaakt van hard plastic en blijft in zijn originele vorm. De opvouwbare bidon heeft meestal ook een karabijn haak zodat je de bidon kunt vasthaken aan je jas, broek of tas. 
Sporters, wandelaars en klimmers maken vaak gebruik van een opvouwbare bidon als ze een lange tocht maken. Zo loop je niet urenlang met een zware gevulde fles. Ze nemen de lege opvouwbare bidon mee en vullen deze onderweg en drinken er uit. Ze kunnen dan de bidon daarna weer opvouwen. 

Waterzak met logo

Wat zijn nu de voordelen van een opvouwebare waterfles of waterzak met logo. Wij hebben hieronder diverse pluspunten op een rij gezet, zodatu een goed beeld krijgt van de mogelijkheden vvan een waterzak als relatiegeschenk of promotioneel artikel.
1. Makkelijk mee te nemen. De opvouwbare waterfles heeft als groot voordeel dat deze ontzettend makkelijk is om mee te nemen naar allerlei gelegendheden. Hoe je ook gekleed bent wat je ook kunt dragen een opvouwbare waterzak neemt nauwelijks ruimte in en weegt bijna niets.
2. Gemakkelijk in gebruik. De waterzak is enerom gemakkelijk in gebruik. Je schroeft de drinktuit open houd d ewaterzak onder een kraan en vult hem met water. Of je vult hem met wat anders zoals frisdrank of iets dergelijks. Dop er weer opschroeven en de gevulded drunkzak is klaar om uit te drinken. De makkelike tuit zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt drinken en de fles weer kunt afsluiten. Middels een karabijnhaak kun je de drinkzak aan je broek of tas bevestigen. Ook kun je de gevulde watterfles goed neerzetten. Door het gewicht van de vloeistof zet de bodem uit en staat de fles stevig.
3. Perfect te bedrukken. De waterzak heeft voldoende fruimte om op de body uw naam of logo neer te zetten. Als de fles gevuld is ziet iedereen duidelijk uw naam en logo. De hervulbare waterfles zal keer op keer gebruikt worden, dat is goed voor uw naamsbekendheid.
4. Voor veel gelegenheden te gebruiken. De opvouwbare waterfles is voor veel gelegenheden te gebruiken. Denk aan wandelvierdaagsen, schooluitjes, festival en zakelijke evenementen.

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.