• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Paspoortmap

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,80

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,57

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,06

Paspoortmap bedrukken

Voor degenen die regelmatig op reis gaan is het een nachtmerrie, sta je op het punt van weggaan, kun je de paspoorten niet terugvinden. Of nog erger, je staat al bij de douane en bent ze vergeten. Het overkomt iedereen wel een keer. Dit belangrijke item is onmisbaar bij iedere buitenlandse reis en wil je dus graag bij de hand hebben. Een vaste opbergplek is dan ook wel zo handig voor de paspoorten. En berg ze het liefst op in een opvallend mapje, dan kijk je er ook niet overheen. En voor de zekerheid, zet in je telefoon een reminder die afgaat vlak voordat je weggaat. Paspoort meenemen! Dan denk je er weer even aan en vergeet je ze niet.

Paspoortmap met logo

Netjes opbergen van een paspoort is wel zo handig, je krijgt er immers maar één. Daarom is een paspoortmap een welkom cadeau voor degenen die vaak reizen. Bent u actief in de reisbranche of er aan gelieerd dan is een paspoort map een zeer geschikt geschenk. De mensen die dit geschenk van u ontvangen zullen er zeker blij mee zijn. Natuurlijk wilt u ook dat ze weten dat het geschenk van u komt daarom bedrukken wij de paspoort mappen met uw logo, tekst of slogan. Elke keer dat de paspoort map wordt gepakt ziet men uw logo en weten ze weer van wie ze deze fraaie map hebben gekregen. Voor een chique effect is het ook mogelijk om blinddrukken ( ook wel embossing genoemd) toe te passen. Dan wordt het logo in het materiaal gedrukt middels een hete pers en blijft een afdruk met uw logo achter.
De mapjes kunnen worden bedrukt met uw ontwerp, tekst of logo waardoor het een heel leuk en attent cadeau of weggever wordt. Bijzondere wensen? Laat het ons weten er is veel mogelijk, wij informeren u graag.
 

Voordelen paspoortmap en ID map

Er zijn verschillende voordelen en pluspunten van de paspoortmappen en ID mappen. Zeker als u ze wil inzetten als relatiegeschenk of als promotioneel artikel voor uw bedrijf of organisatie. Hieronder benoemen wij de verschillende voordelen nog een keer.
1. Passend cadeau voor grote groep mensen. Veel mensen zijn in het bezit van een paspoort of ID kaart. Zeker als je regelmatig reist is het handig om je paspoort in een map te bewaren. Zodat deze niet kan beschadigen en je hem snel kunt pakken

2. Goede bedrukkingsmogelijkheden. De paspoortmappen en ID mappen zijn vlak en voldoende groot om uw logo of bedrijfsnaam er goed op te drukken. Uw naam valt dus zeker op bij degene die de paspoortmap of ID map van u krijgt
3. Langdurig gebruik. Als het paspoort eenmaal in de paspoortmap zit, zal deze er lang in blijven zitten. Mensen zijn gewoontedieren en laten het paspoort lang in de map zitten zodat ze zeker weten waar ze hem kunnne vinden.
4. Past in ieders budget. Ook als uw budget voor de paspoortmappen niet zo groot is, kunt u al een map bestellen. We hebben namelijk een aantal scherp geprijsde modellen er tussen zitten.
 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.