• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Kerstpakketten bestellenKerstpakket bestellen

Kerstpakketten te kust en te keur bij ons. We hebben kerstpakketten in diverse prijsklasses. Vanaf circa €6,00 ot en met ca € 100,00 per stuk. Kerstpakketten met lekkere etenswaren, goede wijn, mooie verzorgingsartikelen of handige artikelen voor in huis. Vanaf 60 stuks kun je ook zelf je kerstpakket samenstellen. Vraag ons ernaar.

Kerst relatiegeschenk
Tegen het eind van het jaar maken veel mensen de balans op, over wat er goed en minder is gegaan. Ook bedrijven en organisaties doen dit. Daarnaast bedenken de bedrijven dan ook hoe ze de mensen waarmee ze het hele jaar samenwerken kunnen bedanken. Want jaar in, jaar uit samen werken aan een goede toekomst voor mensen en bedrijf is wel wat waard. Dan kom je al snel op een mooi geschenk voor de mooiste periode van het jaar, de kerstdagen en oud&nieuw. Wat kun je nu geven aan uw trouwe relaties, medewerkers en klanten.
Met een mooi kerstpakket geef je je waardering weer en verras je mensen met een mooi geschenk waar ze wat aan hebben. 
In eigenlijk elk prijsklasse hebben we wel een mooi pakket. 

Kerstpakket al eeuwen lang een traditie

Een kerstpakket wordt al eeuwenlang weggegeven. Het begon in de 19e eeuw bij de boeren. Er was in die tijd nog geen koelkast en het was moeilijk om eten goed te houden en veel mensen waren arm De mensen gingen langs de deuren van de boeren om ze prettige kerstdagen te wensen. De boer gaf ze dan wat te eten en wat lekkers mee. Dit gaven ze vaak ook aan de knechten en dienstmeiden die 2e kerstdag naar huis gingen. Ook veel winkeliers gaven hun knechten wat mee voor de feestdagen.

Zo is het pakket dat we tegenwoordig geven aan onze collega's een traditie geworden die nog steeds door heel veel mensen op prijs wordt gesteld. Naast de lekkernijen die in een kerstpakket zitten, worden er vaak ook leuke, handige of grappige zaken toegevoegd. Bijvoorbeeld iets decoratiefs voor in huis zoals een plaid, windlicht of mand, maar ook dingen voor in de keuken zoals een gourmetstel, bakplaat of grillpan. En ook aan de kinderen wordt gedacht; een familiespel of snoep zijn altijd welkom.

Er zijn pakketten in allerlei thema's zoals een landen pakket bijvoorbeeld met Italiaanse of  Aziatische producten. Pakketten speciaal voor Barbecue liefhebbers of kookfanaten. Pakketten met veel biologische producten en artikelen. Pakketten speciaal voor mannen, met bier, gereedschap en gadgets voor de man of wellness pakketten voor man en vrouw. Het is zo gek niet te bedenken of er is wel een pakket voor. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Heeft u speciale wensen of wilt u iets toevoegen aan uw pakket laat het ons weten, wij doen ons best aan uw wensen tegemoet te komen.

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het kerstpakket. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Bestellen, zo werkt het

U heeft een kerstpakket gezien dat u graag wil bestellen en laten afleveren. U kunt via onze site eenvoudig bestellen en betalen (op rekening betalen is ook mogelijk). Wanneer deze order binnen is nemen wij contact met u op over de leverdatum, dit doen wij in overleg met u . De één wil de pakketten graag al  vroeg binnen hebbene n de ander juist op het laatst. Na ons contact bevestigen wij de bestelling en de leverdatum. Mocht u toch meer pakketten nodig hebben, neem dan zo snel mogelijk contact op. Er worden namelijk een aantal pakketten van ieder model gemaakt en op=op. Dan kunnen wij dit voor u reserveren.

Wilt u meer weten over een bepaald kerstpakket? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. 
Ook is het mogelijk om een kaart toe te voegen aan de pakketten en de pakket naar het huisadres te laten versturen. Voor het toevoegen van een kaart geldt wel dat dit voor een bepaalde datum geregeld moet zij, vraag hiernaar bij onze medewerkers. 
Het versturen naar een huisadres brengt verzendkosten met zich meer, wij informeren u graag.