• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Visitekaartjeshouders 

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk incl. bedrukken vanaf:

€0,96

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukken va:

€2,03

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk incl. bedrukken vanaf:

€2,28

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,42

Visitekaartenhouder bedrukken

Een mooi visitekaartje overhandigen aan een klant of relatie blijft in de herinnering achter. Maak dit nog mooier door het visitekaartje in een visitekaartenmapje of houder te doen die je dan meegeeft. Een blijvend cadeau die je klant zeker zal gaan gebruiken voor zijn eigen visitekaartjes. Natuurlijk bedrukken of graveren wij de visitekaarthouder of visitekaartjesmap met uw eigen logo, tekst of slogan.

Wilt u  een visitekaartjeshouder bedrukken en weggeven als relatiegeschenk? Dat kan bij Businessgifts4you. Wij hebben een grote collectie aan visitekaarten houders gemaakt van aluminium, metaal en stof. De etuis kunnen een groot aantal visitekaarten herbergen.
 
Voor wie een visitekaartjeshouder bedrukken
Door het inzetten van een visitekaarthouder als promotieatikel heeft u een relatiegeschenk dat zich in het bijzonder richt op een specifieke doelgroep. Deze doelgroep zijn de zaken mannen en vrouwen die regelmatig in contact zijn met anderen en daar hun visitekaartje aan geven. Dan staat het heel chique wanneer deze visitekaarten uit een mooie visitekaartjeshouder komen. Het voorkomt ook dat de ontvanger een vies en beduimeld kaartje in de hand krijgt gedrukt.
De visitekaartjeshouder bedrukken met uw bedrijfslogo is mogelijk, maar veel visitekaartjeshouders kunnen ook worden voorzien van een lasergravering.

Visitekaartjeshouder met logo

Voor de doelgroep is een visitekaartjeshouder een zeer effectief relatiegeschenk. Zij maken immers goede sier met een fraaie houder die ook zeer praktisch is. Dit relatiegeschenk heeft een ruim oppervlak waar ieder logo helder en duidelijk op gedrukt kan worden of van een lasergravering voorzien. Uw logo zal dus altijd opvallen. Wij kunnen de visitekaartjeshouder bedrukken in een alle pms kleuren. Vaak is bedrukken met meerdere kleuren ook mogelijk. 
 
Visitekaartjeshouder bedrukken via Businessgifts4you
Bedrukte visitekaartjeshouders zijn het goed voorbeeld van een effectief marketingmiddel dat gericht is op een specifieke doelgroep. Het is echt het visitekaartje van uw bedrijf. Businessgifts4you helpt haar klanten middels een overzichtelijke website, all-in prijzen en een uitstekend service team.

Visitekaartjehouders de voordelen

De voordelen van een vistiekaartjeshouder zijn legio.Wij vertellen u hieronder in een opsomming nogmaals wat de diverse belangrijke voordelen van de visitekaartjeshouders zijn.
1. Professionele uitstraling. Als je de kaartjes bewaart in een houder, blijven ze mooi en worden ze niet beduimeld. Als je de kaartjes weggeeft vanuit de houder staat dit proffessioneel.
2. Geschikt voor alle branches en industrieën. De visitekaartjes zijn niet voorbehouden aan 1 bepaalde branche of industrie, ze kunnen door iedereen die bedrijfsmatig bezig is worden gebruikt.
3. Goede bedrukkingsmogelijkheden. Uw naam of logo wordt op de deksel van de kaartjeshouder gedrukt. Het logo zal gezien worden maar op een subtiele manier en niet alleen door de gebruiker maar ook door degenen die een visitekaartje krijgen. Goed voor uw naamsbekendheid.
4. Prijstechnisch interessant. De visitekaartjes houders hebben we ion verschillende modellen, materialen en prijsklassen. Zelfs met een klein budget kunt u al hele leuke visitekaartjeshouders bestellen.

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.