• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Bandana 

Bezig met laden...

Bandana, sjaal en kol ineen, de tube.

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10-15 werkdagen, eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,21

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,27

Bandana bedrukken

Een bandana is een hoofddeksel die gemaakt is van dunne stof en een stoer uiterlijk heeft. Hij doet denken aan vroegere tijden waarin piraten en rovers een doek om hun hoofd of mond deden. Die tijd is wel voorbij. Maar het stoere en multifunctionele niet. De bandana's kunnen in heel veel toepassingen worden gebruikt.  Wij bedrukken de bandana met uw logo.

Bandana met logo

Een bandana is een hoofddeksel die vaak ook in meerdere vormen is te gebruiken. De multifunctionele bandana is favoriet in onze webshop. De reden hiervoor is dat ze voor veel doeleinden is te gebruiken. Daarnaast heeft de bandana nog een aantal andere voordelen die we graag verder uitleggen.
De multi functionele bandana. Deze bandana is gemaakt van een recht stuk stof dat aan weerszijden is vastgemaakt, zo ontstaat een koker van stof, ook wel een tube genoemd. De bandana kun je op meerdere manieren dragen. Doe je de bandana over je hoofd en laat je hem om je hals liggen dan is het een sjaal, of gedeeltelijk voor je mond en keel als masker, ook als hoofdband of haarband in te zetten door de band op te rollen en voor je voorhoofd te dragen of in je haar. Als hoodie en bivakmuts om je te beschermen tegen kou en stof, als zweetband om je pols bij het sporten, als piraten bandana  voor een stoere look of als crunchy om je paardenstaart bij elkaar te houden. Ontzettend veel mogelijkheden dus. De stof kan voor een groot gedeelte bedrukt worden dus je valt altijd op. Er zijn zelfs bandana’s die in full colour kunnen worden bedrukt in zijn geheel. Deze bandana’s zijn meestal gemaakt van elastisch polyester.
Omdat de multifunctionele bandana’s op zo ontzettende veel manieren gedragen kunnen worden zijn ze ook geschikt voor heel veel doelgroepen en doelen. Voor schoolkinderen tijdens een piraten week, voor hippe jongeren die er graag cool willen uitzien, scooter en motorrijders om hun gezicht te bedekken tegen zand en ongedierte bij het rijden, voor sporters die er een zweetband voor om het hoofd of om de pols van kunnen maken en ga zo maar door.
 

Bedrukte bandana

Wij kunnen de bandana’s bedrukken met uw logo, naam of slogan. Doordat het drukformaat zo groot is kunt u er een mooi ontwerp op kwijt. We hebben zelfs bandana’s die helemaal in full colour kunnen worden gedrukt met uw logo. Daarnaast zijn de bandana’s helemaal niet duur.  Wij bieden een aantal bandana’s goedkoop aan.

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.