• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Kauwgom

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€0,46

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€0,62

Kauwgom met logo

Om snel een frisse smaak in je mond te krijgen neem je een kauwgompje.
Lekker, fris en je hebt er lang plezier van. Ook als promotioneel artikel een topper. De verpakking kan namelijk in zijn geheel in full colour worden bedrukt, zodat er voldoende ruimte is om uw boodschap over te brengen. En daarmee wordt het helemaal uw eigen merk kauwgom.

Even snel een frisse adem of een nare smaak verwijderen, dan neem je een kauwgom. Het is snoep maar is vaak suikervrij en zorgt voor een frisse adem, dus dient ook nog een ander doel dan alleen een lekker tussendoortje. 
 

Kauwgum bedrukken

Beurs of organiseert u een groot evenement? Dan weet u dat er veel met elkaar gesproken zal worden en de deelnemers en bezoekers op een bepaald moment wel een verfrissing kunnen gebruiken. Door schalen met kauwgompjes neer te zetten kan iedereen snel weer voor een smakelijk mond en adem zorgen. De kauwgom bedrukken met een eigen logo is dan ideaal promotie medium.

Bedrukte kauwgom
Ook bij grote sportevenementen is een blister met kauwgom waarvan de wikkel bedrukt is met een logo of uitingen met betrekking tot het evenement een perfect communicatiemiddel. De kartonnen wikkel kan immers in zijn geheel en tot in full colour worden bedrukt. U kunt er ook voor kiezen de kauwgom te verkopen en zo een eigen label te creeëren. 
 

Kauwgom voor promotie

Kauwgom kom je overal tegen en iedereen vindt het ook lekker. Dat maakt dat kauwgom zeer geschikt is om weg te geven. Denk aan beurzen, congressen, (sport) evenementen of een bijeenkomst.

Bij Relatiegeschenk4you hebben wij kauwgom per stuk of 2 stuks verpakt in een sachet, in een blister met een kartonnen hulsje eromheen of kauwgom in een potje. De verpakking kunnen wij voor u bedrukken geheel naar uw wensen met uw logo of ontwerp. Relatiegeschenk4you zorgt voor uw ideale relatiegeschenk of promotie artikel met de kauwgom uit deze categorie.

Kauwgom is snoepsoort die je overal tegenkomt. Je associeert kauwgom zelfs met sportief gedrag omdat veel sporters tijdens het sporten een kauwgompje in de mond hebben. Gelukkig is de kauwgom van Businessgifts4you suikervrij en kun je deze dus gerust nemen. Kauwgom is zo populair omdat een kauwgompje voor een frisse mond en een frisse adem zorgt en je er lang plezier van hebt.

Het schijnt zelfs dat door het kauwen op kauwgom je stress vermindert. Dat zou natuurlijk helemaal mooi zijn. Als relatiegeschenk, promotie artikel of weggever is kauwgom een goede vondst. Iedereen vindt het immers lekker, ze zijn in grote en kleine verpakkingen te bestellen en de pakjes kunnen we bedrukken met uw naam of logo.
Er zijn kleine sachets met 2 stukjes kauwgom maar ook kartonnen doosjes die 6 of 12 kauwgom stukjes bevatten. De blisters met 6 of 12 stukjes kauwgom kunnen we zelfs in zijn geheel in full colour bedrukken. 

 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen.