• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Zweetbanden

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,07

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,54

Zweetband bedrukken

Als je druk in de weer bent met sporten komt het zweet vanzelf. Wat is er dan lekkerder om je zweet af te vegen met een zweetband uit onze collectie. Van puur katoen dus dat absorbeert wel. De zweetbanden kunnen worden bedrukt of gebroduurd met uw eigen logo. Een sportief en opvallend relatiegeschenk of promotie artikel.

Zweetbanden met logo

Onze zweetbanden staan onder de categorie Sport- en firtnessartikelen maar we merken in praktijk dat de zweetbanden ook vaak voor andere doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor festivals en concerten of als gadget bij een mailing.

Mogelijkheden die in eerste instantie niet bij je opkomen. De zweetbanden doen het ook goed bij kinderen en daarom worden ze ook ingezet bij schooluitjes. Door verschillende groepen een andere kleur polsband te geven, houd je de kinderen nog uit elkaar.

De zweetbanden die een label er op hebben zitten kunnen we bedrukken met een logo of naam, maar de meeste zweetbanden voorzien we van een borduring. Door de losse lussen is het moeilijk om een bedrukking aan te brengen, immers de ondergrond is niet plat. Het voordeel van een borduring is dat er meerdere kleuren kunnen worden gebruikt zonder dat hier meerdere kosten in rekening worden gebracht. De prijs van een borduring is namelijk afhankelijk van het aantal steken. Hoe meer steken hoe duurder de borduring. Wij offreren dan ook op basis van uw tekst of logo zodat we weten hoeveel steken er nodig zijn. Vraag vandaag nog bij de medewerkers van Businessgifts4you naar uw prijs voor een zweetband met borduring.

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Een sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verder informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen.