• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

ADVENTSKALENDERS & KERSTCHOCOLADE


 
Bezig met laden...

Bedrukt met eigen ontwerp of keuze uit onze standaard designs. All-in prijzen! incl. bedrukken en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 20 werkdagen na akkoord proef

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€5,84

Adventskalenders bedrukken

De 4 weken naar de kerst toe ( van 1 december tot 24 december) noemen we de advent tijd. Al vele jaren is het traditie om dan elke dag een vakje te openen van een adventskalender en er dan een klein cadeautje of snoepje te vinden. In vele landen is dit zeer populair en ook in Nederland zie je dit steeds meer. Zowel volwassenen als kinderen vinden het lekker en leuk om iedere dag te kijken wat er achter het venster zit.

Adventskalender voor relaties

In de drukke periode voor de kerstdagen opvallen bij klanten, medewerkers en relaties? Geef dan een adventskalender cadeau. En niet zomaar een adventskalender, nee een kalender die helemaal naar eigen wensen, ideeën en ontwerp is bedrukt. Want dat is het mooie van de adventskalenders. Ze kunnen bijna allemaal helemaal in full colour worden bedrukt. Foto’s, logo’s, tekeningen en meer worden perfect weergegeven. En er is voldoende ruimte om een leuke tekst, adres of iets anders erbij te drukken.
Heeft u zelf niet veel inspiratie? Het is ook mogelijk om voor één van de standaard ontwerpen te gaan en daar jullie eigen logo en tekst aan toe te voegen, zo krijgt het toch een geheel eigen stijl. Uiteraard kan ook van onze ontwerpers het ontwerp van jullie adventskalender verzorgen ( tegen meerprijs). Wij  ontvangen dan graag jullie input door foto’s, logo en teksten van jullie te ontvangen en de uitstraling die je wenst. Onze ontwerper gaat er dan mee aan de slag en komt met een mooi design.

Adventskalender versturen

De adventskalenders zijn niet zwaar en diverse modellen zijn plat van vorm waardoor ze goed zijn op te sturen. U kunt bij ons ook bijpassende verzenddozen bestellen. Wanneer u bij ons bijpassende verzenddozen besteld zullen deze daarin worden verpakt en worden de adventskalender aangeleverd verpakt in de verzenddoos. Dat scheelt u alweer werk. Alleen nog een label en porto erop en verzenden maar! Indien u een platte adventskalender besteld die een formaat heeft dat niet groter is dan een A4 formaat dan kunt u de adventskalenders zelfs versturen als poststuk. Dit scheelt uiteraard flink in de verzendkosten. Wij werken samen met gerenommeerde mailingbedrijven waar we de adventskalenders voor u kunnen laten afleveren zodat zij de adventskalenders labelen en versturen. De mailingbedrijven hebben goede afspraken met de postbezorgers zoals PostNL en Sandd waardoor u ook een scherpe prijs krijgt voor de porto kosten.

Adventskalender met chocolade

Al onze adventskalenders zijn gevuld met de beste chocolade van diverse A merken zoals Callebaut, Lindt, Merci, Rittersport en andere merken. Achter elk venster bevindt zich een heerlijk chocolaatje, 24 in totaal. Het totale gewicht in chocolade is per model verschillend, kijk daarvoor op de omschrijving van het artikel dat u wenst. De adventskalender is een perfect relatiegeschenk omdat het full colour kan worden bedrukt, erg lekker is en ook plat van vorm dus goed op te sturen.
Wat zet ik er op?

Er zijn diverse mogelijkheden om de adventskalender te voorzien van een mooi design. We noemen de 3 mogelijkheden. 
Ten eerste kunt u zelf een ontwerp aanleveren. Wij hebben van elk model een template en uitleg hoe het ontwerp aan te leveren. U kunt uw ontwerp als AI, EPS of PDF aanleveren in het ontwerp van de template. De voorzijde, achterzijde en zijkante van de adventskalender kunnen allen in full colour worden bedrukt. Ga dus lekker los met foto’s, teksten, logo’s, sfeerbeelden en kleur.
Omdat we ons kunnen voorstellen dat het best moeilijk is om zelf wat leuks te verzinnen hebben vele voorbeelden van anderen die u voor zijn gegaan. Over het algemeen zien we de volgende 3 stijlen veel:
 1. Kerstsfeer achtergrond met wens en logo van het bedrijf op voorzijde, op achterzijde wens in andere talen of een kort tekst over afgelopen en komend jaar.
 2. Foto’s van bedrijfspand en/of producten gecombineerd met kerstballen en kerstwens op voorzijde en adressen van vestigingen op achterzijde
 3. Logo van bedrijf met kerstwens op voorzijde en foto van medewerkers op achterzijde
De tweede mogelijkheid is om het design te laten ontwerpen door een van onze ontwerpers. U levert dan zelf uw wensen aan samen met bijvoorbeeld foto’s, teksten en het logo. De ontwerper maakt er een mooi design van. De kosten van de ontwerper brengen wij voor een vast bedrag bij u in rekening.

Als derde kunt u er ook voor kiezen om een keuze te maken uit een van onze standaard motieven. Van elk model adventskalender hebben een aantal standaardmotieven in onze bibliotheek. U kunt daar een keuze uitmaken en wij voegen kosteloos uw logo en tekst toe. Zo heeft u op een eenvoudige manier toch een geheel eigen adventskalender.
 

Adventskalenders wat kan er wel en niet

In alle jaren dat wij adventskalenders verkopen zijn we heel veel verschillende modellen en motieven tegengekomen, van grappig, stylish, druk tot sfeervol en kleurrijk. Het leuke aan de adventskalenders is dat je er ontzettend veel op kunt drukken en er ook qua beeld helemaal op uit kunt leven. Er zitten echter ook wat beperkingen aan de adventskalenders. Wij sommen hieronder op wat er wel en niet mogelijk is bij de adventskalenders.
Wat kan wel
 • Je kunt de voorzijde, achterzijde en zijkanten full colour bedrukken
 • Je kunt foto’s, tekeningen, logo’s en eigen teksten erop kwijt
 • Je kunt zelf een ontwerp aanleveren of kiezen voor een standaard motief uit onze collectie
 • Veel modellen hebben aan de achterzijde een klepje waardoor je de adventskalender kunt ophangen of neerzetten
 • Bij veel modellen kun je de binnenzijde van de vensters ook bedrukken
 • Je kunt er voor kiezen om nummers op de vensters te drukken, maar dit hoeft niet
 • Je kunt kiezen uit vele modellen en soorten chocolade
 • De adventskalenders kunnen voor een meerprijs per stuk worden verpakt in een verzenddoos

Wat kan niet
 • Er zijn 24 vensters, dit is niet te vermeerderen of verminderen
 • De vensters staan op een vaste plek, deze zijn niet verschuiven
 • We hebben alleen adventskalenders gevuld met chocolade
 • Er kunnen geen andere artikelen worden toegevoegd aan de adventskalender
 • De levertijd is 20 werkdagen na akkoord proef, hier zit in de maanden oktober en november weinig rek in