• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Fitness handdoeken en golf handdoeken

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,69

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,56

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€2,80

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€4,21

Golfhanddoek bedrukken

Voor de sportievelingen onder ons zijn fitness en golfhanddoeken geen onbekenden. Deze handdoeken zijn speciaal gericht op de genoemde sporten. Zo is de fitness handdoek lang en smal waardoor deze makkelijk om de schouders kan worden gedrapeerd. De golfhanddoek hebben een haakje en klem waardoor deze makkelijk is vast te maken aan en golftas. Beiden kunnen worden bedrukt met uw logo.

Fitnesshanddoek bedrukken

Als je doelgroep sporters zijn dan ben je blij met dit mooie artikel, de fitness handdoek. De Fitness handdoek is langer en smaller en daardoor makkelijk om de schouders te slaan. Daarnaast kun j e de handdoek ook gebruiken voor allerlei fitness oefeningen. De handdoek is ook makkelijk om de apparaten schoon te vegen. Net als je gezicht trouwens. Met dit mooie relatiegeschenk maak je veel sporters blij. Zo onderscheid je je als bedrijf van de massa en zorg je ervoor dat je opvalt bij je doelgroep.
Als je je naam of logo op de handdoeken laat bedrukken of borduren maak je er helemaal een eigen product van . Als de sporters dan een product nodig hebben weten ze bij wie ze moeten zijn. Bij wie? Bij u natuurlijk!

Sporthanddoek bedrukken

Veel bedrijven organiseren jaarlijks een golftoernooi waarbij ze relaties en medewerkers voor uitnodigen. zowel voor de ervaren golfers als voor de starters is er dan plek. Het is altijd een gezellige en drukke dag waar veel wordt genetwerkt en veel gespeeld. Het nuttige met het aangename verenigen noemen ze dat. Tijdens een druk bezocht evenement probeer je met al je relaties even bij te praten en de band te verstevigen. Verstevig die band nog meer door ze ene mooie golfhanddoek cadeau te doen. Deze kunnen ze tijdens het toernooi goed gebruiken en daarna mee naar huis nemen als aandenken. Succes verzekert. Ook als aandenken in de goodybag doen de golfhanddoek met logo het goed.
Als de golfhanddoek is voorzien van uw logo of bedrijfsnaam zullen ze uw naam en toernooi nooit meer vergeten.

Voordelen van de sporthanddoek met logo

De voordelen van een golfhanddoek of fitnesshanddoek zijn legio. De belangrijkste voordelen sommen wij graag voor u op.
 1. Doelgroepgericht. De handdoeken geef je weg aan mensen die actief zijn in een bepaald sport, golf of fitness. Daarom is dit een artikel dat zij zeker zullen gaan gebruiken . Het is een artikel gericht voor een specifieke doelgroep. Toch werk je niet in een niche groep omdat de doelgroep heel groot is, miljoenen mensen fitnessen of golfen. Het zijn populaire sporten.
 2. Herbruikbaar. Dit is geen artikel dat je 1 keer gebruikt, nee deze handdoeken zullen jaren lang meegenomen worden , in de was gaan en weer gebruikt. Denk maar eens na hoe lang je in huis de handdoeken voor de badkamer gebruikt. Die gaan jarenlang mee.
 3. Goede prijs en kwaliteit verhouding. De handdoeken zijn gemaakt van een goede kwaliteit katoen en zijn dus ook praktisch heel bruikbaar. Ze kunnen worden bedrukt of geborduurd.
 4. Handig gebruiksartikel. Wanneer je gaat golfen of gaat fitnessen dan is dit een heel handig artikel om bij je te hebben. Je veegt het zweet weg of maakt even de handen schoon. Daarna in de was en weer te gebruiken. Dag in dag uit. Men ziet dan ook dagelijks uw naam of logo.
 5. Goede bedrukkingsmogelijkheden. U kunt uw naam of logo op de handdoek laten bedrukken of laten borduren. De bedrukking of borduring heeft geen weerslag op de gebruiksvriendelijkheid van de handdoek. Maar wel op de opvallendheid. Elke keer ziet men uw naam weer staan.


Bij Businessgifts4you vindt u diverse mooie golfhanddoeken en fitness handdoeken die wij kunnen bedrukken of borduren. Er zijn zelfs modellen die aan één zijde in zijn geheel in full colour kan worden bedrukt. Dan val je natuurlijk helemaal vaak op. De reguliere handdoeken zijn er in vele kleuren. Er is altijd een kleur die past bij uw naam of bedrijf.

Kijk gerust in ons assortiment handdoeken op onze website. Mocht u zelf wensen hebben, neem dan contact met ons salesteam op, zij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt zullen wij een digitale drukproef voor u opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld van de handdoek met uw naam, logo of slogan erop. Zo ziet u hoe uw logo er uit kan komen te zien op de handdoek. Pas wanneer u hiermee akkoord bent gegaan gaat uw order in productie. Nadat de handdoeken klaar zijn worden ze netjes verpakt en bij u afgeleverd. Zo heeft u voor uw klanten, relaties of medewerkers een heel leuk relatiegeschenk.

Ook voor vele andere soorten handdoeken, badlakens en badjassen kunt u bij Businessgifts4you terecht. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. U kunt ons bellen of mailen!