• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Flesjes water en energydrink

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,52

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,79

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,97

Waterflesjes met logo

Een eigen merk waterflesje of blikje energiedrank dat kan. Er is keuze uit meerdere modellen, met keuze uit verschillende kleuren dopjes. De wikkel om de flesje bedrukken wij in full colour voor u. Bij de blikjes energiedrink worden de blikjes geheel in eigen ontwerp bedrukt. Heel geschikt voor sportieve evenementen, beurzen, scholen en meer.

Maak van elke evenement een top evenement door relatiegeschenken weg te geven die lekker verfrissend en onderscheidend zijn. Laat flesjes water bedrukken met je eigen logo of slogan en je doet iets wat bijna niemand anders doet.

Waterflesjes bedrukken

Je kent het wel, tijdens een evenement loop je heel wat af en zie je veel. Wat is er dan lekkerder om even de dorst te lessen met een flesje water. En niet zomaar een flesje water, nee een flesje water dat is voorzien van een wikkel met logo of reclame. Een eigen merk flesje water. Hiermee maak je reclame en geef je mensen iets aangenaams op het moment dat ze er behoefte aan hebben.
Heb je een eigen winkel of bijvoorbeeld kantine, sportschool of sauna? Dan kun je ook heel goed de flesjes water verkopen onder eigen merknaam. Je bepaalt zelf de verkoopprijs. Het mooie is dat de wikkel die rondom de waterflesjes komt helemaal bedrukt kunnen worden met jullie ontwerp. Dus naast je logo, bedrijfsnaam of slogan kun je ook foto's, tekeningen en meer kwijt. Er is ruimte genoeg. Maak dus een mooi ontwerp en de flesjes water zijn echte reclamedragers

Blikjes energydrink bedrukken

Naast flesjes water hebben wij ook blikjes energydrink die wij gheel rondom met uwlogo of slogan kunnen bedrukken.Het blik wordt rechtstreeks voorzien van uw ontwerp. Dat maakt het ook zo leuk, u kunt zich helemaal uitleven op het blik, om er zo helemaal uw eigen energiedrankje van te maken. De oppervlakte van het blik is ruim genoeg om er naast een logo en bedrijfsnaam ook een slogan op te zetten aangevuld met ee nmooie foto of gekke tekening. De sky is the limit. We bdrukken ze namelijk all over in full colour. Geef je binnekort een feest, organiseer je een festival of wil je eens wat anders doen tijdens een evenement ? Je valt zeker op met de energieblikjes van Businessgifts4you 

Bij Businessgifts4you hebben we verschillende soorten flesjes, met en zonder sportdop, met 330 ml inhoud of 500 ml inhoud en nog een aparte variant met een extra lange nek. We hebben ook keuze uit diverse kleuren doppen. We bedrukken de wikkel altijd in zijn geheel in full colour. De prijzen van de flesjes water zijn inclusief de bedrukking van de wikkel in full colour. Er komen dus geen drukkosten meer bij. En ook de verzending is gratis.

Wilt u meer weten over de waterflesjes? Of wilt u een sample ontvangen om zelf te beleven en te zien hoe de waterflesjes er uit zien. Dat kan. Neem contact met ons team op en onze medewerkers zullen u graag informeren en adviseren over de waterflesjes. Ook zijn er sjablonen beschikbaar waar u uw ontwerp op kunt aanleveren.