• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

VR brillen

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukken va:

€1,55

VR brillen bedrukken


Gadget waar je niet om heen komt, de virtual reality bril. Een bril waarmee je de wereld in een andere vorm kunt zien. Wanneer je als bedrijf of organisatie een VR film maakt is het natuurlijk super leuk om hier een VR bril bij te geven. Wij hebben eenvoudige modellen maar ook hele luxe. Alle modellen kunnen wij bedrukken met uw logo of tekst.

Een van de grootste toepassingen van computertechnologie is virtual reality. De technologie is gebruikt in verschillende sectoren, variërend van geneeskunde, techniek, leger en andere. Virtual reality is het populairst in de gamingsector. Een VR-bril met logo kan de game-ervaring naar een hoger niveau tillen.
 

De geschiedenis van VR-brillen

In 1984 verlieten Jaron Lanier en collega Thomas Zimmerman het bedrijf Atari om hun eigen bedrijf te starten om VR-brillen en handschoenen te verkopen. Hij noemde de bril The EyePhone, een op het hoofd gemonteerd scherm dat hoofdbewegingen kan volgen voor een meeslepende computersimulatie die $ 100.000 kost. In 2012 startte Palmer Luckey het bedrijf Oculus VR en creëerde Oculus Rift. Hij startte een Kickstarter om zijn project te financieren. Hij won 9.522 donateurs en haalde meer dan $ 2 miljoen op. In 2014 werd Google Glass gelanceerd door zoekgigant Google.

VR-bril als reclamemedium

Een VR-bril van hoge kwaliteit biedt bedrijven een betaalbaar reclamemedium. Nu de traditionele mediums duurder worden dan ooit, zal een VR-bril je niet kapotmaken. Ze vereisen slechts een minimale investering van uw kant. Voor iets minder dan wat u aan billboards of krantenadvertenties uitgeeft, kunt u uw marketingcampagne op gang brengen.
 

Marketing met aangepaste VR-bril

Een VR-bril op maat is een uitstekende weggeefactie voor computerwinkels en amusementscentra. Ze zullen ook de perfecte weggeefactie zijn voor IT-bedrijven. Een VR-bril op maat is geweldig als verjaardags- of kerstcadeau. Ze zijn de perfecte weggeefactie voor zakelijke evenementen of goodybag voor beurzen.
Voordelen van marketing met een VR-bril
Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van een VR-bril met logo. Telkens wanneer klanten ze gebruiken tijdens het gamen of bij het simuleren van iets, zullen ze uw logo zien en gemakkelijk onthouden. VR-brillen dienen als wandelende advertentie. Ze dragen uw logo waar klanten ook heen gaan. Ze zijn betaalbaar als advertentiemedium, zodat u duizenden dollars kunt besparen. Het geld dat u bespaart, kan worden toegewezen aan andere aspecten van uw bedrijf.
Klaar voor uw logo
Op maat gemaakte VR-brillen kunnen worden aangepast aan uw marketingbehoeften. Ze bieden voldoende ruimte om uw bedrijfslogo of slogan toe te voegen. Op maat gemaakte VR-brillen zijn er in verschillende soorten, zodat u zich kunt verheugen op het kiezen van de juiste bril voor uw marketingbehoeften. Nog geen logo? Laat een creatief team het perfecte ontwerp maken dat uw branding zal versterken.
 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.