• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Zweetbanden

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,07

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€1,54

Hoofdband met logo

Wil je opvallen tijdens een sport evenement, concert, mailing, open dag of iets anders? Denk dan eens aan een zweetband voor hoofd of pols. Ze vallen op, worden positief gewaardeerd en je kunt er je naam en logo op kwijt. De zweetbanden zijn in meerdere kleuren en modellen te verkrijgen.
Wij kunnen ze voor u bedrukken of borduren.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk voor uw sportschool, health centre, sauna of andere sportieve evenementen? Kijk dan niet langer verder, wij hebben dan namelijk het relatiegeschenk voor jou. Een geschenk waar over het algemeen niet zo vaak aan wordt gedacht, namelijk een zweetband.
 
Zweetband bedrukken
Je kunt namelijk je bedrijf prima promoten met behulp van een zweetband. Het leuke van een zweetband is dat deze door de doelgroep gebruikt worden. Als mensen gaan sporten zijn ze al vaak snel geneigd om een zweetband om te doen. Door iedere keer de verkregen zweetband te zien worden ze iedere keer op een positieve manier aan je bedrijf herinnerd.
 
Hoofdband en polsband
De zweetbanden zijn te krijgen in 2 varianten: de hoofdband en polsband. De hoofdband kent weer een paar diversiteiten en de polsband nog meer. Wat te denken van een polsband met zakje erop, waar je bijvoorbeeld een sleutel in kwijt kunt, superhandig.
 
Zweetband borduren
Bij Businessgifts4you.nl kun je de zweetband in allerlei kleuren kopen. Verder heeft onze webshop ervoor gezorgd dat er nog genoeg ruimte is om de zweetband te bedrukken met een logo of tekst. Per artikel staat aangegeven hoeveel ruimte je hebt voor het logo. Het is ook mogelijk om de zweetband te laten borduren met een logo en/of tekst. De prijs van de zweetbanden is exclusief bedrukking of borduring. De prijs van borduring is namelijk afhankelijk van de grootte van de borduring, het aantal steken van de borduring. Businessgifts4you  doet u echter graag offerte van de mogelijkheden.

Een zweetband is een origineel en betaalbaar cadeau dat je je klanten en potentiële klanten kunt schenken. Het is bewezen dat het geven van een relatiegeschenk van invloed is op de klantenbinding. Door je klanten een kleinigheidje te geven zijn ze eerder geneigd om je zaak nogmaals te bezoeken. Het is dus zeker een aanrader om klanten verblijden met een relatiegeschenk.

Verder werkt het goed als promotie, doordat jouw klanten je zweetbanden dragen maken ze indirect reclame voor je. Je krijgt dus ook gratis reclame, waardoor je uiteindelijk weer meer klanten aantrekt.