• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Flesjes water

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,52

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,79

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,97

Waterflesjes bedrukken

Flesjes gevuld met 100% bronwater, voorzien van uw eigen label in full colour gedrukt. Een perfect communicatiemiddel bij allerlei evenementen.
Geef een flesje weg bij beurzen, meetings, open dagen, bijzondere evenementen, concerten of sport bijeenkomsten. Laat u adviseren door ons team over de mogelijkheden.

Waterflesjes met logo

Een gezond relatiegeschenk
Een waterflesje bedrukken is perfect als gezond relatiegeschenk, waardoor een waterflesje met logo vaak goed in de smaakt valt. Waterflesjes bedrukken wij altijd met kleur, zodat uw logo perfect tot uiting komt. De prijzen van onze waterflesjes zijn inclusief de full colour bedrukken op de wikkel en overige drukkosten.

Maak reclame met uw waterflesjes
Wanneer u waterflesjes laat bedrukken, kunt u reclame maken met uw eigen flesjes water, voorzien van een etiket bedrukt met uw logo. Dit gebeurt met een mooi kunststof etiket in full colour, uiteraard in uw eigen huisstijl bedrukt. Het is dan niet zomaar een flesjes water meer, maar echt uw eigen flesje water. Alles geheel in uw eigen huisstijl.

Uw logo op het waterflesje

Het etiket dat wij op de flesjes aanbrengen is van hoge kwaliteit. Het grote voordeel hiervan is dat het goed blijft zitten en mooi blijft onder elke omstandigheden. Wanneer wij uw waterflesjes bedrukken, houden wij goed rekening met uw logo en of het goed uitkomt op het flesje. Het ontwerp van het logo is vrij eenvoudig door u zelf te maken of door uw reclamebureau. Wanneer u geen logo in EPS of AI heeft, maar bijvoorbeeld in JPG, dan kunnen wij uw logo omzetten. Wij zorgen dan voor de omzetting en gebruiken het EPS bestand voor de bedrukking. Vervolgens krijgt u datzelfde bestand toegestuurd, zodat u het bij eventuele toekomstige bestellingen mee kunt sturen.

Waterflesjes bedrukken is een erg goede manier om uw bedrijf of organisatie te promoten. Iedereen lust water en het is altijd een welkome verfrissing. Het is echt een leuke dorstlesser en het valt vaak goed in de smaak. Een gunstige bijkomstigheid is uiteraard dat u tegelijkertijd promotie maakt met uw merk, bedrijf of organisatie.

 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.