• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Full colour pennenFull colour pen bedrukken

In steeds meer logo's komen steeds meer kleuren voor, full colour logo's vallen immers meer op door het kleurgebruik en dat is dan ook de bedoeling als je een logo op een pen wil. Alle pennen in deze categorie kunnen full colour worden bedrukt. En ook nog op een vrij groot drukformaat. Er is een diversiteit aan modellen en vele kleuren zijn beschikbaar.

Zoekt u pennen met logo om als relatiegeschenk te gebruiken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Businessgifts4you heeft een assortiment met diverse luxe pennen waar u uit kunt kiezen om te laten bedrukken.

Er zijn verschillende manieren om promotieartikelen en reclamemateriaal te personaliseren met uw logo. Hieronder vallen ook pennen. In de meeste gevallen wordt er gekozen om pennen te bedrukken met uw logo. Om meerdere redenen zijn pennen met logo een uitstekende give-away om uw bedrijf onder de aandacht te brengen voor potentiële klanten. Promotionele pennen zijn klein, licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen op reis of naar beurzen, evenementen, relaties en klanten. Bedrukte pennen zijn bovendien gewild op kantoor en worden dagelijks gebruikt en gezien, Hierdoor wordt de attentiewaarde volledig benut tegen een relatief lage prijs.

Pennen met logo ter promotie
Het inzetten van pennen met logo ter promotie van uw bedrijf of organisatie biedt significante voordelen ten opzichte van andere relatiegeschenken. Pennen zijn in vergelijking tot andere manier van promotie relatief goedkoop en zijn eenvoudig uit te delen aan uw doelgroep op beurzen of gewoon als geschenk. Door het schenken van pennen versterkt u niet alleen uw merk, u kweekt ook goodwill. Dat is misschien nog wel belangrijker dan de branding. Het is immers prettig wanneer men u die order gunt in plaats van uw concurrent.

Full colour pen met logo

Een full colour pen heeft een aantal voordelen ten opzichte van de reguliere pennen en die voordelen beschrijven wij hieronder.
1. Opvallend! De pennen vallen op. Normaal gezien is deen pen 1 kleur en kun je deze met een paar kleuren bedrukken. Een full colour wordt rondom bedrukt in full colour. Dat valt wel op. Alle andere pennen lijken ineens op grijze muizen. Als je dus wat weggeeft doe dit dan met een opvallende balpen met een full colour bedrukking rondom.
2. Groot drukoppervlak. Ten opzichte van de reguliere pennen heeft de full colour pen een groot drukoppervlak. Omdat ze helemaal rondom worden bedrukt het je veel meere ruimte om je boodschap over te brengen, logo, naam of slogan kunnen er op maar ook andere zaken.
3. Gigantische doelgroep. De doelgroiep van pennen is gigantisch groot. Als je je wilt onderscheiden met een dagelijks gebruksartikel moet je juist de vormgeveing veranderen en dat doe je met de full colour pen, deze brengt de pen als promotie artikel op een ander niveau.

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van bedrukken, voorraden, levertijden en prijzen. Onze medewerkers weten ook veel over de artikelen zelf en geven u een goed advies.