• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

Laserpennen en laserpointers

Bezig met laden...

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukken va:

€3,10

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukken va:

€3,10

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 6-8 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukken vanaf:

€3,17

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€10,43

All-in prijzen! Incl. bedrukken, instelkosten en verzendkosten

Bestellen vanaf: 50 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€13,35

Laserpointer bedrukken

Een belangrijke presentatie? Dan moet alles goed werken. De laptop, flipover en ook een laserpointer of laserpen maken daar deel van uit. Zo wijs je de belangrijke zaken nog een keer extra aan en kun je de presentatie verder professionaliseren.

Een laserpointer of laser presenter is zeer prettig in het gebruik van bijvoorbeeld een presentatie. U kunt de laserpointer namelijk gebruiken om dingen te markeren tijdens uw presentaties en webinars.
Waarom is een laseraanwijzer nuttig tijdens een presentatie?
De reden dat een laseraanwijzer nuttig is tijdens een presentatie, is dat u hiermee de aandacht van uw publiek richten op een specifiek aspect van slide.
U gebruikt de laserpresenter bijvoorbeeld om ieders aandacht te richten op het feit dat er een flinke groei in de grafiek zit.
Op dezelfde manier kunt u dit tijdens uw presentatie gebruiken om het volgende te benadrukken:

 1. Verschillende rijen in een tabel
 2. De mensen in je team (als je erover praat)
 3. Ideeën voor een marketingcampagne terwijl je ze belicht

In wezen bepaald u waar de aandacht ligt tijdens de presentatie, door dingen op het scherm aan te wijzen en dus extra te benadrukken. Zo maar wat voorbeelden hoe een laserpen, laserpointer of laserpresenter gebruikt kunnen worden.
 Een mooi geschenk voor iedereen die zijn werk serieus nemen. Voor de deze doelgroep is de laserpointer een zeer fraai relatiegeschenk waar dankbaar gebruik van zal worden gemaakt.
Wij kunnen de laserpresenters en laserpointers bedrukken ( in sommige gevallen zelfs graveren) met uw logo, tekst of slogan. Wij zorgen ervoor dat u van te voren een digitale drukproef krijgt en na uw goedkeuring zullen wij de laserpointers bedrukken en naar u versturen. Uw klanten zullen verrast zijn met dit relatiegeschenk.
Heeft u vragen? Bel of mail dan met de medewerkers van Businessgifts4you, zij informeren u graag over de mogelijkheden van de laserpointers.

 

Laserpen met logo

Dit multifunctionele artikel is naast een pen ook een laserpointer of laserpen.
Bij presentaties is een laserpen of laserpointer onontbeerlijk. En het staat ook heel professioneel. Een laserpen of laserpointer is een pen die een lampje in zich heeft die middels een laser een felle gebundelde lichtstraal voortbrengt. Met deze lichtstraal kun je op afstand dingen aanwijzen.

En dat maakt dat je bij een presentatie op je plek kan blijven staan en op afstand zaken kunt aanwijzen op bijvoorbeeld een groot scherm.

Businessgifts4you kan de laserpointers bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Zo heeft u een fraai relatiegeschenk voor uw relaties of medewerkers.

Met een laserpen of laserpointer kun je vanaf een afstand eenvoudig zaken aanwijzen. Dit gaat door middel van een sterke lichtstraal die vanuit de laserpointer wordt verzonden. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens presentaties of een les een groot scherm gebruiken maar hoef je niet de hele tijd bij het scherm te blijven staan. Je bent dus vrij om je door de ruimte te bewegen.

Laserpen bedrukken

Een laserpen wordt veel gebruikt in het bedrijfsleven en op scholen. Indien deze branches of sectoren uw doelgroep zijn dan zijn de laserpointers een mooi relatiegeschenk. De laserpointer is vaak multi inzetbaar omdat hij wordt gecombineerd met een schrijffunctie van een pen of de touch pen functie van een stylus. Zo heeft u niet alleen laserpointer maar ook een pen en/of stylus ineen.

Voordelen Laserpointer als relatiegeschenk

Waarom een laserpointer of lserpen als relatiegeschenk weggeven? Wij geven u hieronder diverse redenen waarom een laserpen een heel passend geschenk is.
1. Onderscheidend. Met een artikel dat niet dagelijks wordt weggegeven en zich in een niche bevindt geeft u iets weg waarmee u zich onderscheid van de concurrentie. Kom maar eens op het idee.
2. Gebruiksartikel. Dit is niet een artikel dat in de la zal belanden , maar dit artikel zal gebruikt gaan worden bij presentaties, bijeenkomsten, trainingen en meer. 
3. Waardevol artikel. Een laserpen of laserpointer is geen goedkoop weggevertje, het is een artikel van waarde en dat zullen de mensen die dit cadeau krijgen zeker erkennen. Als handig hulpmiddel zal het zeker zijn waarde bewijzen.
4. Professionele uitstraling. Wanneer je een laserpen of laserpointer gebruikt bij presentaties of trainingen geeft dit een professionele uitstraling. Dat is ook zo als je het artikel weggeeft. Je benadrukt de proffesionaliteit van je eigen bedrijf of organsatie en de van de ander.
 

Waarom bij ons bestellen

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. 

Een sample bestellen

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen is dat mogelijk. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Onder de omschrijving vindt u een bestellink waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Bestellen, zo werkt het

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en stuurt na de bestelling uw logo naar info@businessgifts4you.nl. Wij hebben uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst drukken op het artikel dan ontvangen wij graag de tekst, het lettertype en de kleur. Indien u geen goed logo heeft dan kunnen wij deze voor u laten omzetten naar een EPS bestand. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat wij uw order en logo en/of tekst hebben ontvangen maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo ontstaat een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. De digitale drukproef en orderbevestiging ontvangt u per mail. Wij ontvangen uw akkoord op de drukproef en orderbevestiging.  Na uw akkoord start het productieproces. Mocht u nog niet tevreden zijn over de digitale drukproef, dan passen wij het aan tot het naar uw wens is. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten bedrukt zijn, worden ze verpakt en naar u verzonden. De track en trace wordt naar u gemaild.

Verder informatie

Wilt u meer weten over de relatiegeschenken? U kunt contact opnemen met onze ervaren medewerkers die u graag adviseren en informeren over de diverse artikelen.