• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

OorwarmersOorwarmers met logo

De oren worden bij winterse dagen als een van de eerste erg koud. Dat kan erg vervelend zijn. Daarom zijn de oorwarmers van Businessgifts4you een zeer bruikbaar en geschikt relatiegeschenk in de winter. De oorwarmers zijn er in diverse kleuren en kunnen we bedrukken met uw logo of worden voorzien van een borduring met uw logo of reclame. Zo ziet en hoort iedereen u in koude dagen.

Heeft u oren naar de oorwarmers van Businessgifts4you? Onze ervaren medewerkers zullen u graag adviseren en ondersteunen zodat u de oorwarmers krijgt waar u naar op zoek bent met de perfecte bedrukking. Neem vandaag contact op met Businessgifts4you via telefoonnummer 0546-433120 of via de mail info@relatiegeschenk4you.nl

Naast mutsen, sjaals en handschoenen hebben we ook oorwarmers om in de winter te zorgen dat je lekker warm blijft. De oren hebben als eerste te lijden onder de kou en zijn bevattelijk voor de kou. Het is dan ook niet voor niets dat er speciale oorwarmers zijn uitgevonden. Een muts dekt in een aantal gevallen niet het hele oor af of kruipt omhoog. Dan zijn de oorwarmers een goede oplossing. Ook blijft je kapsel beter zitten als je de oorwarmers op je hoofd hebt. De oorwarmers in onze collectie zijn er in meerdere kleuren en modellen.

U wilt uw klanten en relaties een praktisch kado geven voor het najaar of de winter, maar u wilt ook graag iets unieks of origineels? Kijk dan eens in de categorie oorwarmers. De oorwarmers zijn functioneel en handig, maar daarnaast ook origineel als relatiegeschenk en dat maakt dat uw kado extra zal opvallen bij de ontvanger van uw kado.

Laat uw relatiegeschenk extra opvallen en laat de oorwarmers bedrukken met uw logo , bedrijfsnaam of reclame. Zo valt u naam niet alleen op bij de ontvanger maar bij iedereen die haar of hem met de oorwarmers ziet lopen. De ervaren medewerkers van Businessgifts4you adviseren u graag over de bedrukkingsmogelijkheden van de oorwarmers.