• ๎—Š

  Makkelijk, snel en goedkoop!

 • ๎—Š

  Scherpe all-in tarieven

 • ๎—Š

  Gratis digitale drukproef

 • ๎—Š

  Gratis levering

 • ๎—Š

  Eerlijk advies

 • ๎—Š

  Uitstekende service

Alle categoriรซn

๎—’
phone
๎ขถ
Selecteer een filter

AsbakkenAsbak met logo

Niet alleen in de horeca worden veel asbakken gebruikt, maar ook in heel veel andere branches. De asbak kan worden gebruikt om weg te geven maar ook om in het eigen bedrijf te gebruiken. Daarnaast is een asbak ook een zeer bruikbaar artikel voor evenementen en beurzen. De asbak is van hard plastic dus vaker in te zetten. Door de asbak te bedrukken met uw logo maakt u van de asbak ook een reclamedrager. Met een asbak als relatiegeschenk of promotieartikel gaat het evenement zeker een succes worden.  Relatiegeschenk4you zal met veel plezier de asbakken voor uw bedrukken met us bedrijfsnaam of logo. Relatiegeschenk4you uw asbakken leverancier!

Dat het roken op veel plekken is verboden is de laatste jaren dat is wel duidelijk. Meestal kan er alleen buiten nog worden gerookt. Hierdoor hebben veel bedrijven een buiten ruimte waar gerookt mag worden. Het is dan alleen jammer dat je dan vaak overal sigaretten peuken tegenkomt. Dit probleem kan opgelost worden door er asbakken neer te zetten. De stevige plastic asbakken van Relatiegeschenk4you kunnen wel tegen een stootje en zijn ook geschikt om buiten te plaatsen.

De asbakken zijn ook geschikt voor beurzen en evenementen en gaan niet snel stuk. Ze kunnen dus vaker ingezet worden en dat is zeer handig.  Door je eigen naam of logo er op te drukken wordt het een eigen product van uw bedrijf of organisatie. Kies voor een asbak in de kleur die bij het bedrijf of evenement past en bedruk deze met het gewenste logo. Wilt u meer weten over de asbakken of graag een sample van de asbakken ontvangen zodat u de asbak eerst zelf kunt beoordelen? Dat kan, de medewerkers van Relatiegeschenk4you informeren u graag over de mogelijkheden van de asbakken.