• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

phone

MAG Twist frosty balpen incl. bedrukken

Mag Twist kunststof frosty balpen, design promobalpen met markant draaimechaniek, gekleurde frosted-transparante houders en blauwschrijvende plastic langschrijfvulling

Afmeting artikel in mm: 138
Maximaal drukformaat in mm: 50x20,30x6

De prijs van dit artikel is inclusief bedrukking in 1 kleur op 1 positie en overige drukkosten.


Aantal stuks/prijs per stuk in Euro
250 stuks - 0,93
500 stuks - 0,56
1000 stuks - 0,40
2500 stuks - 0,29
5000 stuks - 0,25

*Scherpe prijzen *Snelle service * Gratis drukproef *Advies op maat

Logo aanleveren

Na ontvangst van uw order ontvangen wij graag uw logo of tekst in EPS of AI bestand. Geen EPS of AI bestand? Geen nood, met een goede kwaliteit JPG (minimaal 300 DPI) of PDF kunnen we ook veel. Wij maken daarna binnen 2 werkdagen een digitale drukproef, welke wij u via de e-mail toesturen voor akkoord. Na uw akkoord gaat het drukproces in werking.

Sneller levering 
De normale levertijd staat bij elk artikel vermeld. Heeft u de relatiegeschenken sneller nodig? Neem dan contact met ons op. Wij doen dan ons best nog iets voor u regelen en de levering te bespoedigen. Mail naar info@businessgifts4you.nl of bel 0546-433120.


Sample bestellen, dat kan.
Indien u ons een mail stuurt en aangeeft van welk artikel u een sample wilt, dan zullen wij deze naar u toe sturen. De prijs van een sample is de eerste staffelprijs + € 5,00 verzendkosten. Bestelt u binnen 4 weken dit artikel dan krijgt u de samplekosten gecrediteerd.

Opties:

Artikelnummer

100-124113/48u 

Standaard levertijd

48-UURS SERVICE

€ 0,25
Prijs per stuk inclusief bedrukking vanaf
Aantal: Bestellen
Dit product heeft een minimale afname aantal van 250

Logo aanleveren

Lever je logo, ontwerp of tekst aan via info@businessgifts4you.nl in een EPS of AI bestand. Heb je deze niet? Met een jpg bestand van goede kwaliteit (minimaal 300 DPI) redden wij ons ook. Bij alleen een tekst is lettertype en drukkleur (PMS nummer) voldoende. Geen goed logo aanwezig? Dan kun je tegen een kleine meerprijs (€ 14,50 aan het eind van het bestelproces) je ontwerp of logo door ons laten omzetten.
Na ontvangst van het logo of de tekst, maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef die wij per mail naar je toezenden voor akkoord. Na jouw akkoord gaat het drukproces in werking.

Snellere levering

Op onze site staat de standaard levertijd. In veel gevallen is het mogelijk om de producten sneller bedrukt bij je af te leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Mail naar info@businessgifts4you.nl of bel 0546-433120

Levering en betaling

Levering:
Na ontvangst van jullie logo maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van jullie logo op een afbeelding van het artikel. Deze drukproef mailen wij naar jullie ter akkoord. Na jullie akkoord gaat het drukproces in werking. Wanneer de artikelen klaar zijn worden ze naar jullie verstuurd en krijg je van ons een bericht wanneer ze worden afgeleverd.

Betaling: je kunt via onze webshop betalen via meerdere betalingsmethoden zoals Ideal, creditcard en Sofort.
Wij leveren echter ook op rekening. Wij factureren na levering indien je een bestaande relatie bent of voldoet aan de check van de Kamer van Koophandel en geen 06 nummers, hotmail, gmail of dergelijke gebruikt.
Wij factureren vooraf indien je een nieuwe relatie bent of eerder een slechte betaler bleek.
Je ontvangt altijd een factuur per email, die kun je printen en per bank overmaken.
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen per telefoon: 0546-433120 of via de mail: info@businessgifts4you.nl